La fotografia creativa de José Antonio Fontal arriba a la Casa de Cultura

12 juliol 2018|Burjassot

Des de 16/07/2018 fins a 27/07/2018

Exposición José Antonio Fontal

La fotografia està sent la disciplina artística protagonista de les exposicions de juliol a la Casa de Cultura. Després del pas de la mostra divulgativa #Noemtoqueseklwhatsapp, durant la segona quinzena de juliol, les persones que passen per la Sala d’Exposicions tindran l’oportunitat de contemplar la col·lecció de fotografia creativa, presentada per José Antonio Fontal. Així, l’exposició podrà visitar-se del 16 al 27 de juliol, de 8h a 14h i de dilluns a divendres.

Natural d’Oviedo, José Antonio Fontal Álvarez es defineix a si mateix “com un creador que concep les seues obres com una extracció de la realitat que plasma la visió genuïna que parteix de l’experiència en un món en contínua evolució, ple de diversitat cromàtica, escènica i compositiva. D’aquesta manera, les imatges són creades harmònicament per a mostrar la realitat oculta a l’objectivitat quotidiana que, pel tren de vida existent, passa desapercebuda”.

Les creacions de Fontal tenen la particularitat de ser tractades independentment de forma oberta i lliure de convencionalismes. Així, deslligat de lligams socials, el fotògraf ovetense aporta la seua visió, únicament subjecta a les limitacions de l’espai i la forma, contextualitzada pel temps en el qual viu i posant a prova els judicis de valor existents, encaminant-se així cap a una nova manera d’apreciar i entendre l’art fotogràfic.