La guanyadora de dos Goya, ‘Robot Dreams’ i ‘Dune: Parte II’, pròxims pel·lícules que arriben al cinema Tívoli

5 març 2024|Burjassot

Des de 08/03/2024 fins a 10/03/2024

El cinema Tívoli seguix endavant amb la cartellera de març, amb la particularitat que el cap de setmana faller, del 15 al 17 de març, no hi haurà programació de cinema i que, a partir del 22 de març, el Tívoli presentarà la programació per a la Setmana Santa. De moment, el cap de setmana del 8 al 10 de març, el Tívoli oferix al públic dos bons reclams: la pel·lícula espanyola d’animació, guanyadora de dos Goya, Robot Dreams, i la esperadísima Dune: Parte II.

El cinema de Burjassot ha decidit reposar Robot Dreams el mateix cap de setmana que el film de Pablo Berger pot alçar-se com la guanyadora d’un Oscar de Hollywood al millor llargmetratge d’animació. Per a saber-ho, caldrà esperar a la matinada de l’11 de març, però el que sí que és segur és que els espectadors i espectadores de Burjassot tornaran a poder gaudir d’esta pel·lícula, mereixedora del Goya a la millor pel·lícula d’animació i del Goya al millor guió adaptat. Concretament, la pel·lícula es projectarà en quatre sessions: el divendres 8, a les 19.30 h; el dissabte 9, a les 17 h, i el diumenge 10 de març, a les 16.30 h. Basada en la popular novel·la gràfica de Sara Varon, la cinta conta la història de Dog, un gos solitari que viu a Manhattan. Un dia, Dog decidix construir-se un robot, perquè siga amic. La seua amistat creix, fins a fer-se inseparables, al ritme del Nova York dels 80. Però una nit d’estiu, Dog, amb gran pena, es veu obligat a abandonar al robot a la platja.

Dog i el seu amic el robot compartiran protagonisme en el Tívoli amb una esperada estrena. Es tracta de Dune: Parte II, que arriba a la sala fosca de Burjassot en quatre sessions: el divendres 8, a les 22.30 h; el dissabte 9, a les 19.15 h i a les 22.30 h i el diumenge 10, a les 19.30 h. Timothée Chalamet i Zendaya protagonitzen esta anhelada seqüela amb l’èpic retorn a Arrakis del cineasta Denis Villeneuve. Quant a la trama d’esta superproducció de fantasia i ciència-ficció, basada en la novel·la de Frank Herbert, el jove Paul Atreides, després dels successos ocorreguts en la primera part, s’uneix a la tribu dels Fremen i comença un viatge espiritual i marcial per a convertir-se en messies, mentres intenta evitar l’horrible però inevitable futur que ha presenciat: una Guerra Santa en el seu nom, que s’estén per tot l’univers conegut.

Les entrades per a gaudir de les millors estrenes al cinema Tívoli de Burjassot tenen un preu de 4 euros, i es poden adquirir telemàticament, en la web del cinema Tívoli o, en la pròpia taquilla, des de mitja hora abans de l’inici de cada projecció.