La Gira “Canciones 2022” d’Iván Ferreriro fa parada a Burjassot, el 25 de juny

23 febrer 2022|Burjassot

Des de 25/06/2022 fins a 25/06/2022

Concierto Iván Ferreriro 25-06-2021

Del rock de Wilco al indie pop d’Iván Ferreiro, en menys de 24 hores. Així d’apoteòsic arranca l’estiu a Burjassot quan, poc després acomiadar a la banda nord-americana la nit anterior, l’Auditori de la Casa de Cultura reba amb honors al vigués Iván Ferreriro, que actuarà en concert la nit del 25 de juny. La gira de Ferreiro arriba Burjassot amb la promotora The Music Republic, que posa a la disposició de les persones interessades en el concert un correu electrònic que és ayuda@yegow.com . Les entrades per al concert estaran a la venda des del dijous 24 de febrer, a les 14 h, en WEGOW i tenen un preu de 28 euros més despeses de gestió.

Després de l’èxit en 2021 del seu últim disc, “Cuentos y Canciones”, Iván Ferreiro farà perada a Burjassot el 25 de juny per a tocar amb la seua banda habitual. “Tinc ganes de cantar més i de parlar menys”, ha dit Ferreiro sobre la Gira Canciones 2022, un xou especial i infal·lible on sonaran, a més de les cançons més representatives dels seus set discos en solitari, alguns mítics himnes de la seua època en Los Piratas.

Tinc ganes de tocar amb els meus amics i gaudir d’aquestes cançons, abans d’eixir amb nou disc en 2023. Vull passar-ho bé i celebrar”, ha declarat el músic i compositor gallec que actuarà a Burjassot amb Ricky Falkner (Love of Lesbian, Egon Soda), Xabi Molero, Pablo Novoa (Golpes Bajos, La Banda de Leit Motiv), Emilio Saiz, Marta Toro i Amaro Ferreiro.