La Gira per la Infància comença a rodar a Burjassot

16 octubre 2018|Burjassot

Gira por la Infancia

El Saló de Plens de l’Ajuntament de Burjassot ha sigut testimoni de l’inici de la Gira per la Infància, el projecte pedagògic i social que té com a finalitat crear una nova cultura del bon tracte a la infància. Projecte del qual forma part Burjassot, dins del pla Burjassot, Ciutat Educadora.

Convidats per la regidoria d’Educació, dirigida per Olga Camps, no van voler faltar a un acte tan important les Falles del municipi, les associacions de veïns i entitats socials i festives, components del Grup Scout Impeesa 243 i diferents representants del teixit social i cultural de Burjassot que, amb la seua presència, van donar suport a l’inici de la Gira.

L’alcalde de Burjassot, Rafa García, Antonio Salvador Jiménez, Director de la Gira per la Infància 2018, Gabriel Ordaz Olais, Director del Congrés Mundial sobre Infància, Adolescència i Joventut, els aspirants a ambaixadors, Manel Fernández Roca, responsable de la Gira per la Infància 2018 a Burjassot i César Romero-Maza, tècnic en Intervenció Social de l’Ajuntament de Burjassot van ser les persones que es van dirigir al públic present en el Saló de Plens.

Tots van destacar la importància de l’educació perquè les xiquetes i els xiquets aconseguisquen les seues metes socials i personals, sempre des del respecte i la col·laboració amb els altres.