“La Guerra del Planeta de los Simios” tanca la programació de juliol en la Terrassa d’Estiu

20 juliol 2017|Burjassot

Des de 28/07/2017 fins a 30/07/2017

La Guerra del Planeta de los Simios

La Terrassa d’Estiu de Burjassot ha completat la programació cinematogràfica de juliol amb pel·lícules com Capitán Calzoncillos, Los vigilantes de la playa, Señor, dame paciencia, Gru 3, mi villano favorito i Cars 3. Per a tancar el mes, la Terrassa d’Estiu ofereix la possibilitat als ciutadans i les ciutadanes de Burjassot de gaudir de “La Guerra del Planeta de los Simios”, la tercera pel·lícula de la nova saga del Planeta de los simios.

“La Guerra del Planeta de los Simios” es projectarà en la gran pantalla de l’Auditori de la Casa de Cultura el divendres 28 de juliol, el dissabte 29 i el diumenge 30, a les 22:30 h, amb un preu únic d’entrada de 4 euros. Les entrades poden adquirir-se en la taquilla de la Casa de Cultura, des d’una hora abans de l’inici de cada projecció. La Terrassa d’Estiu compta amb màquines expenedores en les quals els assistents al cinema poden adquirir aigua, sucs i refrescs, café i una varietat variat d’aperitius, dolços i salats.

En aquest nou lliurament, no recomanada per a menors de 12 anys, César (Andy Serkis) jura que no va començar la guerra. Però ell i la seua nació de simis genèticament evolucionats es veuen obligats a lluitar en un conflicte a mort contra els humans que queden en el seu món. César tornarà a comptar amb els seus fidels seguidors Rocket, Maurice i Lucca, així com amb els nous aliats, Simio Malo i la xicoteta humana Nova, al costat dels qui s’enfrontarà contra el despietat Coronel, que lidera a la raça humana. Després que els simis patisquen baixes inimaginables, César lluitarà contra els seus propis i foscos instints i començarà la seua arriscada missió per a venjar als de la seua espècie. Aquest viatge finalment li situarà cara a cara contra el seu major enemic. Així, César i el Coronel s’enfronten en una èpica batalla que determinarà la destinació d’ambdues espècies i el futur del planeta.