La I Sant Silvestre l’Empalme- Avapace ja té obertes les seues inscripcions

11 octubre 2018|Burjassot

Des de 23/12/2018 fins a 23/12/2018

San Silvestre Falla Mariano Benlliure

Serà un matí festiu en el qual la solidaritat estarà present des de l’inici. Una prova en la qual el més important serà passar-ho bé, gaudir de la marxa o de la carrera acompanyats de les famílies i amics, apostant per ajudar una gran entitat social, l’Associació Valenciana d’ajuda a la Paràlisi Cerebral (Avapace).

Els carrers de Burjassot es vestiran una vegada més de solidaritat, en benefici d’Avapace, diumenge que ve 23 de desembre en la I Sant Silvestre l’Empalme- Avapace que, des de les 11.30 del matí recorrerà els carrers de Burjassot. A més, una vegada finalitzada la carrera, hi haurà una gran paella per a tots els participants, prèvia compra del tiquet al mateix temps que el dorsal.

Tant la marxa com la carrera tindrà un recorregut de 5 quilòmetres i ja poden realitzar-se les inscripcions a través de www.cronorunner.com. El donatiu és de 5€ i, si es vol gaudir de la paella, caldrà afegir a aqueix import altres 3€. En el moment de realitzar la inscripció es podrà triar cadascuna de les modalitats, marxa o carrera i si es vol paella o no.

A través de la mateixa web es podran fer també les aportacions a la Fila “0” en el cas que no es puga participar en la carrera o en la marxa. Davant qualsevol dubte, la Falla posa a la disposició dels interessats el mail fallaempalme.carrerasolidaria@hotmail.com al que podran remetre les seues inquietuds.

La carrera compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Burjassot, a través de la Regidoria d’Esports, dirigida per Manuel Pérez Menero i de l’estudi d’artistes fallers Chuky.