La II Fira de la Salut de Burjassot llança el segon concurs de cartells

25 gener 2023|Burjassot

La II Fira de la Salut de Burjassot ha començat a rodar i, ho ha fet, buscant la seua imatge per a l’edició d’enguany. Imatge que eixirà del segon Concurs de Cartells, les bases del qual ja poden consultar-se en aquest ENLLAÇ. Aquesta iniciativa de la  Regidoria de Sanitat de l’Ajuntament de Burjassot, dirigida per Isabel Mª Mora, espera comptar amb la màxima participació per part de la població més jove, com ja va succeir en la passada edició.

Obert el concurs a aquelles persones que tinguen edats compreses entre els 12 i els 16 anys, les creacions podran presentar-se entre l’1 i el 24 de febrer, totes dues dates incloses, en el correu electrònic feriasalud@burjassot.es. Les obres han d’indicar el nom, cognoms, telèfon de contacte i DNI de l’o la participant. Els dissenys han de ser de creació pròpia, original i inèdita i es permet utilitzar qualsevol tècnica, havent d’estar realitzat en DIN A4 i en orientació vertical.

El disseny i la temàtica del cartell han d’estar enfocats en els temes relacionats amb l’àmbit de la salut i que es contemple la igualtat i la perspectiva de gènere. A més, s’ha d’incloure el text “II Fira de la Salut Burjassot”.

La guanyadora o el guanyador del concurs, a més de veure la seua creació com a imatge de la II Fira de Salut de Burjassot, s’emportarà una tauleta digital de premi. A partir del 28 de febrer es coneixerà la decisió del jurat.

Està previst que la II Fira de la Salut de Burjassot se celebre durant el mes de març.