La II Jornada de Formació de Professorat a Burjassot se centra en l’educació inclusiva

3 desembre 2018|Burjassot

Educación Profesorado
Educación Profesorado 2

Dijous passat 29 de novembre, el Centre Socioeducatiu Díaz Pintado va albergar la celebració de la II Jornada de Formació de Professorat, impulsada des de la regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Burjassot, que dirigeix la regidora Olga Camps. En aquesta segona edició, la sessió es va centrar en les diferents metodologies per a l’abast d’una educació inclusiva.

Durant la jornada, es va intentar promoure un espai de coneixement i debat sobre la importància de treballar de manera inclusiva en els centres educatius, proporcionant estratègies per a la promoció de la inclusió de tot l’alumnat i dotant d’eines al professorat per a la incorporació d’aquestes metodologies a l’aula dels centres educatius de Burjassot.

La jornada va constar de dues parts. Durant la primera part va tindre lloc una ponència marc a càrrec de Roser Grau Vidal, professora de la Universitat de València, mentre que, durant la segona part, es van desenvolupar tres tallers, als quals els professors i professores participants es van apuntar, segons les seues preferències. Els tallers van ser Introducció a l’aprenentatge basat en projectes, Taller d’Introducció a la gamificació i Taller d’Introducció sobre com aplicar les intel·ligències múltiples a l’aula.