La III Fira del llibre de segona mà de Kanguros_Lv recapta fons per a persones necessitades

26 abril 2018|Burjassot

Feria Libros 2ª mano

Un any més, de la mà de l’entitat social Kanguros_Lv, el Parc de la Granja ha acollit la celebració de la III Fira del llibre de segona mà que ha comptat amb les aportacions solidàries dels amants de la literatura i de la bona lectura.

Diccionaris, obres clàssiques, còmics…tot ha tingut cabuda en la fira que ha comptat amb una molt bona resposta per part de les veïnes i els veïns de Burjassot i també dels seus visitants que van poder adquirir els exemplars escollits per tan sols un euro. Exemplars que arribaven baix el lema “Llibres que alimenten” ja que tota la recaptació va a ser destinada al Banc d’Aliments de Kanguros. 

No va voler perdre’s aquest esdeveniment solidari l’alcalde de Burjassot, Rafa García que, acompanyat del regidor de Policia i Seguretat Ciutadana, Manuel Pérez Menero, també va fer les seues adquisicions solidàries i, a més, va destacar no solament la importància d’aquest tipus d’esdeveniments sinó, també, la gran implicació dels voluntaris de Kanguros_Lv perquè tot isquera perfecte durant el cap de setmana.