Inscripcions obertes per a la III Sant Silvestre Solidària ‘Empalme-Avapace’

8 novembre 2022|Burjassot

Des de 18/12/2022 fins a 18/12/2022

San Silvestre Empalme 18-12-2022

No els falta la il·lusió de cada any, les ganes d’ajudar, de posar el seu granet d’arena amb l’Associació Valenciana d’Ajuda a la Paràlisi Cerebral (Avapace) i de donar l’oportunitat a tot Burjassot, caminadors, corredors…de gaudir d’un matí de diumenge diferent, recorrent el seu poble i, a més, sent solidaris.

La Falla Mariano Benlliure- Séquia de Tormos ho té tot preparat perquè el pròxim 18 de desembre, a partir de les 11.30 hores, els carrers de Burjassot s’òmpliguen de totes aquelles persones que vulguen participar en la III Sant Silvestre solidària “Empalme- Avapace”. Comptant amb la col·laboració de l’Ajuntament, la comissió burjassotera s’espera que, com en edicions anteriors, siga tot un èxit de participació.

Les inscripcions ja poden realitzar-se en aquest ENLLAÇ. Tant per a menors com per a adults, adquirir el dorsal té el preu de 5 euros, o de 10€ si la inscripció inclou el tiquet per a una ració de paella que se servirà a l’aire lliure, en els voltants del casal, després de la prova no competitiva. Els 500 primers inscrits s’emportaran de regal una motxilla commemorativa de la carrera/marxa.

La Comissió ha creat també una “Fila 0” a la qual s’accedeix des del mateix link de les inscripcions per a les persones que no puguen participar en la carrera o marxa però vulguen ser solidaris i aportar el seu donatiu. Tota la recaptació es destinarà a Avapace.

Com és habitual, en aquesta activitat solidària no faltarà l’animació, la música i les ganes de passar-ho bé tant dels participants com dels organitzadors que volen que Burjassot s’òmpliga de corredors i marxadors solidaris, mostrant el gran compromís social del municipi amb les causes més necessitades.