La Junta Local contra el Càncer de Burjassot celebra aquest cap de setmana la seua col·lecta anual

15 abril 2015|Burjassot

Els pròxims 18 i 19 d’abril han sigut els dies escollits per la Junta Local contra el Càncer de Burjassot per a desenvolupar la seua col·lecta anual en la qual demanen la solidaritat i l’ajuda de tots els ciutadans del municipi per a lluitar contra aquesta malaltia.

La primera de les col·lectes tindrà lloc el dimecres 15 d’abril aprofitant que se celebra, en l’aparcament de les Palmeres, el mercat ambulant dels dimecres, ja que concentra un gran nombre de veïns i de visitants al mateix. Les voluntàries de la junta estaran sol·licitant la voluntat a totes les persones que vulguen col·laborar amb la causa.

Durant el cap de setmana la col·lecta serà per tot el municipi, ja que les voluntàries estaran en tots els punts de Burjassot amb l’objectiu de recaptar la major quantitat de fons possible.

La Junta Local contra el Càncer de Burjassot va aconseguir recaptar el passat any 37.000€ gràcies a la col·laboració dels veïns i entitats del municipi que al llarg de l’any desenvolupen activitats solidàries per a recaptar fons per a l’entitat. La Junta veurà reconegut el seu treball el pròxim 26 d’abril en el Col·legi de Metges de València on se’ls lliurarà un Esment Especial.

A més, enguany també estrena presidenta, ja que Carmen Andrés li ha passat el testimoni a Lola Angresola.