La Junta Local contra el Càncer de Burjassot aconsegueix la major recaptació de la Comarca de l’Horta Nord

23 abril 2018|Burjassot

Aquest cap de setmana, ha tingut lloc l’Assemblea de Províncies de València de l’Associació Espanyola contra el Càncer. Assemblea a la qual no ha faltat la Junta Local de Burjassot que, un any més, i gràcies a la seua gran labor solidària de lluita contra la citada malaltia en el municipi, ha sigut valedora d’un important reconeixement. 

La Junta Local contra el Càncer de Burjassot va recaptar, gràcies a la quantitat d’actes que desenvolupen al llarg de l’any i a la col·laboració inestimable de les entitats del municipi i de les veïnes i els veïns, 54.635,45 euros el que suposa que és la primera Junta Local amb major recaptació de la Comarca de l’Horta Nord i la tercera de la província de València. 

Lola Angresola, Presidenta de la Junta Local de Burjassot, acompanyada de diferents components de l’entitat, va ser l’encarregada d’arreplegar el reconeixement per al municipi.

Un any més, Burjassot ha demostrat ser un poble solidari, implicat amb les seues associacions i disposat a aportar el seu granet d’arena, en aquest cas, a la lluita contra el càncer.