L’arribada de la tardor i el Mercat del Bescanvi posen punt i final a les activitats de setembre de les Biblioteques Municipals

20 setembre 2022|Burjassot

Des de 27/09/2022 fins a 29/09/2022

Mercado Trueque

L’última setmana de setembre tancarà les activitats de dinamització lectora de les Biblioteques Municipals de Burjassot, dependents de la Regidoria de Cultura i Joventut, dirigida per Javier Naharros.

El canvi d’estació, amb la tardor recent estrenada, protagonitzarà l’animació lectora que tindrà lloc el dimarts 27 de setembre, a les 18 h, a la Biblioteca Infantil. Una activitat en valencià, recomanada per a xiquets i xiquetes d’entre 3 i 6 anys. Ja ha arribat la tador! és el nom de l’animació que començarà amb el vídeo del conte “La Maria castanyera” per a, després, realitzar una activitat de comprensió lectora sobre el conte on s’identificaran els trets que defineixen la nova estació l’any. Per a acabar, es realitzarà un taller artístic en el qual es donarà color a una castanya d’una manera molt original.

I per a finalitzar les activitats de setembre i per ser últim dijous de mes, el dia 29 de setembre, tindrà lloc el Mercat del Bescanvi de Llibres, a la planta baixa de la Casa de Cultura. De 17 h a 19 h, les persones que vullguen, podran anar al Mercat i canviar els llibres que ja no volen per altres de nous que vulguen descobrir en pròximes lectures.

Les Biblioteques Municipals tancaran així les activitats de setembre mentre preparen la programació del mes d’octubre amb noves accions de dinamització lectora gratuïtes destinades a tots els públics.