“La màgia de la lectura” arriba als centres educatius de Burjassot

26 octubre 2020|Burjassot

La magia de la lectura
La magia de la Lectura- Luigi Ludus

El nou curs ja porta més d’un mes en marxa i, tant alumnat com equips directius, professorat i famílies, han sabut assimilar i adaptar-se a la nova situació que la crisi sanitària ha generat en la rutina de les aules. Ara, amb els protocols de prevenció anti Covid-19 normalitzats i complint-se rigorosament, els escolars dels col·legis de Burjassot podrà gaudir d’una activitat lúdica i educativa, sense eixir dels centres educatius, amb motiu del Dia de les Biblioteques, que se celebra internacionalment el 24 d’octubre.

Així, des de les regidories d’Educació, Cultura i Infància de l’Ajuntament de Burjassot s’ha impulsat la celebració d’un espectacle d’animació a la lectura que tindrà lloc en els propis col·legis, durant la setmana vinent. La idea és que els escolars puguen participar i divertir-se amb aquesta activitat en el seu propi centre, a l’aire lliure, amb totes les mesures de seguretat activades i mantenint els grups ja establits.

L’espectacle “La magia de la lectura”, a càrrec de Luigi Ludus, que en anys anteriors ha actuat a la Casa de Cultura davant un pati de butaques replet, es trasllada enguany a les aules dels col·legis Miguel Bordonau, Sant Joan de Ribera, El Pouet, Els Sitges, La Fontaine, San Miguel Arcàngel i Fernando de los Ríos. L’espectacle, que està dirigit als alumnes dels cursos de cinc anys d’Educació Infantil i de quart curs de Primària es podrà realitzar en dos passes per centre i s’ha programat en aquells centres educatius que han mostrat interés en l’activitat.