La màgia, el saber fer i la força de Dafne Laura arriben al Tívoli on presentarà el seu treball, “Serendipia”

11 abril 2018|Burjassot

Des de 26/04/2018 fins a 26/04/2018

Presentación disco Dafne Laura

És una dona alegre. No perd el somriure mai, ni encara que les coses vinguen regulars. És propera, directa, amiga dels seus amics, solidària i, abans de res, una gran persona. Ella és la cantant, actriu i presentadora Dafne Laura que, molt vinculada a Burjassot, ha triat el municipi per a fer la presentació del seu treball, “Serendipia”.

La cita, a la qual està convidat tot Burjassot, serà dijous que ve 26 d’abril a les 20 hores en el Centre Cultural Tívoli que obrirà les seues portes perquè aquesta gran artista, acompanyada de molts amics i, com no, de la seua família, mostre el seu art i el seu saber fer damunt d’un escenari.

Però, què és Serendipia? Aquest nou treball de Dafne Laura arriba a la seua vida com una recopilació de les cançons, deu de les quals componen el disc, que van sonar en els moments més importants de Dafne, “moments d’alegria i també de tristesa. Cançons que van arribar en moments molt importants i que, d’alguna manera, em van marcar“.

Per aquest motiu, en el cd ha arreplegat aquests deu temes en els quals fa covers i als quals s’uneix “un tema inèdit i molt especial ja que ho interprete amb el meu pare, Salvador Asensi i, a més és un tema dedicat a la meua mare. Ens ho han compost per als dos i és una cançó molt especial“.

En aquesta vesprada, a més de per el propi Salvador Asensi, també estarà acompanyada en l’escenari per dos joves artistes valencians, Ramón Rosa i Edu Sánchez (La Voz Kids) i pel grup de ball del musical Los Descencientes.

Dafne Laura agraeix a l’Ajuntament de Burjassot la seua implicació, interès i treball perquè ella puga presentar “Serendipia” en el municipi. No oblida tampoc a la Junta Local contra el Càncer del municipi, a la qual donarà un euro per cada cd venut,  i al Restaurant Trapemar que també han posat el seu granet d’arena en la presentació.

El teló pujarà el 26 d’abril en el Tívoli per a rebre-la a ella, per a gaudir d’una vesprada d’art, de música i de bons desitjos en la qual, el més important, serà deixar-se portar per les melodies que Dafne Laura interpretarà.