La música i les estreles, protagonistes de “Hércules, el musical de los dioses” que arriba a Burjassot amb Saga Producciones

27 octubre 2021|Burjassot

Des de 14/11/2021 fins a 14/11/2021

Hércules Saga Producciones

El teatre familiar, en aquest cas en forma de musical, arriba al Centre Cultural Tívoli diumenge que ve 14 de novembre. La companyia Valenciana Saga Producciones arriba a Burjassot amb el seu espectacle “Hércules, el musical de los dioses” i la función tindrà lloc tindrà lloc a les 18.00 hores. Les entrades, amb un preu de 6€, ja poden adquirir-se de manera telemàtica en AQUEST ENLLAÇ.

Amb una escenografia que transportarà al públic a l’antiga Grècia i baix la direcció de José Saiz, aquest nou i apassionant musical està ple de màgia, cançons originals i increïbles coreografies a través de les quals s’explica com Hèrcules va ser triat per l’oracle i com va haver d’enfrontar-se al seu propi destí, demostrant tindre no sols un valor extraordinari, sinó també una ànima justa i un cor pur.

“Hércules, el musical de los dioses” ensenyarà també a tots els assistents a mirar les estreles d’una manera diferent ja que, cadascuna brilla amb una intensitat i algunes ho fan d’una forma especial. Són elles, les estreles, les que recorden als herois, mites i déus de l’antiga Grècia i, un d’ells, és Hèrcules… et perdràs el musical?