La nova pista d’atletisme municipal, llista per als atletes de Burjassot

7 setembre 2016|Burjassot

Velocitat, marxa, obstacles, relleus…aquestes i altres disciplines de l’atletisme protagonitzaran des d’aquest mateix mes de setembre, la rutina en la nova pista d’atletisme, situada en el Poliesportiu Municipal i inaugurada en el dia d’ahir (6-09-2016). La renovació total del ferm de la pista d’atletisme, que envolta el camp de futbol, s’ha executat per part de l’Ajuntament de Burjassot, a partir del Pla d’Inversions Financerament Sostenibles, impulsat per la Diputació de València. Les obres van començar una vegada finalitzada la temporada, el passat mes de juny, a fi de no interferir en les rutines dels esportistes locals que entrenen en aquesta pista diàriament.

Ahir, una àmplia representació de l’Equip de Govern va visitar la renovada pista d’atletisme. Així, l’Alcalde de Burjassot, Rafa García, va visitar la pista juntament amb el regidor d’Esports, Manuel Pérez Menero, el regidor de Serveis Municipals, Manuel Lozano, la regidora de Serveis Socials, Olga Camps, el regidor de Governació, Emili Altur, la regidora de l’Oficicia de Promoció del Valencià, Maria Viu i el regidor de Promoció Econòmica, Roc Senent. Tots ells van estar acompanyats de l’enginyer municipal, José Manuel Calpe i d’Eduardo Gómez Velasco, president i entrenador del Club d’Atletisme Els Sitges de Burjassot.

Les noves condicions del ferm de la pista d’atletisme faran que els entrenaments dels atletes de Burjassot, tant els que formen part del C.A Els Sitges, com de les Escoles Esportives Municipals siguen òptims, proporcionant comoditat i confort als atletes, tant els entrenaments com en les competicions oficials que, segons Eduardo G. Velasco, s’espera reactivar a Burjassot gràcies a aquestes noves instal·lacions esportives per al món de l’atletisme. D’aquestes pistes, per exemple, ha eixit el jove i reconegut atleta Enrique González.

Atletes i corredors de Burjassot començaran a córrer per aquesta nova pista roja, en 3, 2, 1, ja.