La nova pel·lícula d’Isabel Coixet i de nou Los Croods 2 aterren en el Tívoli, que actualitza horaris davant el nou toc de queda

30 desembre 2020|Burjassot

Des de 08/01/2021 fins a 10/01/2021

Nieva en Benidorm
Los Croods 2

Hui mateix, 7 de gener, entren en vigor les noves restriccions que la Generalitat Valenciana ha aprovat per a frenar l’escalada de contagis per coronavirus en tot el territori valencià. Atesa una d’aquestes restriccions, que avança el toc de queda a les 22h, els horaris de projecció de pel·lícules al cinema Tívoli de Burjassot s’han vist modificats, de manera que a les 21:30h totes les pel·lícules estaran finalitzades i els espectadors i espectadores tindran temps suficient per a tornar a les seues llars.

Quant a la programació en si mateixa, per al pròxim cap de setmana, després de la benvinguda a l’Any Nou i amb els Reis Mags rumb de nou a Orient, el cinema Tívoli proposa, del 8 al 10 de gener, dues noves pel·lícules de màxima actualitat: “Nieva a Benidorm”, el nou film de la directora Isabel Coixet com a proposta per a públic adult, i “Los Croods: una nueva era”, que torna a la sala fosca del Tívoli com a nova oportunitat per al públic familiar.

“Nieva a Benidorm” tindrà les seues projeccions el divendres 8, el dissabte 9 i el diumenge 10, a les 19:30h. El nou llargmetratge d’Isabel Coixet, gravat a la ciutat alacantina, té com a protagonistes a Sarita Choudhury i a Thimothy Spall. Aquest últim es posa en la pell de Peter Riordan, un home solitari, maniàtic i metòdic, obsessionat pels fenòmens meteorològics. Quan li donen la jubilació anticipada en el banc de Manchester en el qual ha treballat tota la seua vida decideix visitar al seu germà, Daniel, que viu a Benidorm. A la seua arribada a la ciutat descobreix que el seu germà ha desaparegut i que aquest era propietari d’un club de burlesque on treballa Alex, una misteriosa dona que exerceix una poderosa fascinació sobre ell. Peter i Alex intentaran esbrinar què ha sigut de Daniel, ajudats per una policia obsessionada per la presència de Sylvia Plath, en els anys cinquanta… a Benidorm.

D’altra banda i com a alternativa d’èxit per al públic menut i familiar, el cinema Tívoli reposa “Los Croods: una nueva era”, amb projeccions el dissabte 9 i el diumenge 10, a les 16:30h. En aquest nou lliurament de Dreamworks, la família protagonista descobreix que no està sola en el fictici període croodàcic. I és que quan per fi troben un idíl·lic paradís emmurallat on viure, que compleix amb totes les seues necessitats, els Croods descobriran que aqueix lloc amaga una sorpresa: hi ha una altra família que ja viu allí, els Masmejor. S’adonaran llavors que, amb la seua casa a dalt d’un arbre, les seues sorprenents invencions i els seus enormes horts, els Masmejor van un parell de passos per davant d’ells en l’escala evolutiva. Quan els reben com els seus primers convidats, no tardaran a sorgir tensions entre totes dues famílies. Quan tot sembla perdut, una nova amenaça embarca als Croods i als Masmejor en una aventura èpica, més enllà de la seguretat de la muralla, que els obligarà a aparcar les seues diferències, conjuminar forces i a lluitar per un futur en el qual la unió farà la força.

Les entrades per a gaudir de les millors estrenes al cinema *Tívoli tenen un preu únic de 4 euros i es recomana adquirir-les telemàticament. El cinema Tívoli té activat el protocol sanitari enfront de la COVID-19.