L’Oficina de Sostenibilitat anima a la compra sostenible aquest Nadal

18 desembre 2017|Burjassot

Comerç Proximitat Burjassot

La regidoria de Medi Ambient que dirigeix Lluna Àrias, de la mà de l’Oficina de Sostenibilitat Local de Burjassot, ha encetat una campanya per a sensibilitzar respecte dels avantatges de la compra de proximitat, especialment en aquestes dates assenyalades en les quals es registren els majors índexs de consum de l’any.

El material editat enumera, junt amb una imatge aèria del poble, els avantatges d’adquirir els nostres regals nadalencs al comerç de Burjassot, el comerç local del nostre municipi. Aquesta opció és més respectuosa amb el medi ambient, s’eviten desplaçaments en cotxe, es generen menys residus plàstics i la petjada ecològica per tant és menor. Però, a més d’això, també és l’opció que genera major cohesió social, ja que ajuda a les nostres veïnes i els nostres veïns a tirar endavant amb el seu negoci, a l’agricultura i a l’economia local, dóna treball al veïnat, genera riquesa a la nostra ciutat i estimula el teixit associatiu, a més de fomentar un tipus de comerç molt especialitzat.

Per a la regidora de Medi Ambient, Lluna Àrias, “totes les nostres accions, fins i tot les més quotidianes, tenen conseqüències mediambientals, però també socials i econòmiques, fins i tot polítiques. Comprar és una de les més importants, i fer-ho als comerços més propers té avantatges no només per a la societat en el seu conjunt sinó també per a nosaltres mateixos, per a la nostra economia familiar, i perquè al comerç local trobem la millor atenció, la de les nostres veïnes i veïns“.