L’Oficina de Sostenibilitat Local de Burjassot organitza un nou curs d’ornitologia

20 abril 2018|Burjassot

Curs ornitologia

L’Oficina de Sostenibilitat Local de Burjassot, dirigida per la regidora de Medi Ambient, Lluna Àrias, ha organitzat un curs de reconeixement de les aus de l’horta pel seu cant el pròxim dimecres 25 d’abril a les 19h.

La sala d’audiovisuals de la Casa de la Cultura acollirà aquest curs amb el qual es podrà aprendre a conéixer els ocells de l’horta mitjançant el seu cant, afavorint a posar en valor el patrimoni agrícola i els recursos naturals de l’Horta Nord.

El curs serà gratuït, està obert a tota persona que vulga conéixer la fauna que envolta l’horta i serà impartit per Toni Polo, membre de la Societat Valenciana d’Ornitologia. Per inscriure’s sols cal enviar un correu electrònic a sostenibilitat@ayto-burjassot o telefonar al 963 649 515.

Aquesta activitat, junt amb altres que també ofereix l’Oficina de Sostenibilitat Local, com el curs d’introducció al coneixement d’aus insectívores o les Rutes per l’Horta de Burjassot, és una eina d’educació ambiental i de difusió de coneixement dels recursos naturals.