L’Oficina de Sostenibilitat Local de Burjassot organitza una Jornada de Neteja de l’Horta

10 novembre 2017|Burjassot

Des de 18/11/2017 fins a 18/11/2017

Jornada limpieza Huerta

Dissabte que ve 18 de novembre, l’horta de Burjassot s’omplirà de veïns i veïnes que, a més de gaudir del bonic paisatge que aporta al municipi, tindran l’oportunitat de participar en la Jornada de Neteja de l’Horta organitzada per l’Oficina de Sostenibilitat Local.

Coordinada des de la Regidoria de Medi Ambient, dirigida per Lluna Àrias, l’Oficina de Sostenibilitat posa a la disposició de totes les persones interessades a participar en la jornada el mail sostenibilitat@ayto-burjassot.es i grupovalencia@wwf.es perquè puguen inscriure’s. El punt de trobada, a les 10:30 hores, serà l’estació de metro de Burjassot i es recomana a tots els participants portar aigua, calçat còmode i gorra. Una vegada finalitzada la jornada, sobre les 14:30 hores, tindrà lloc el dinar al qual estan convidats tots els components de la mateixa.

Preservar la biodiversitat, posar en valor l’horta i cuidar el patrimoni natural del qual disposa Burjassot són els objectius plantejats per al desenvolupament d’aquesta activitat en la qual també participa el Grup València WWF.