L’OMIC de Burjassot es trasllada a la Casa de Cultura

11 juny 2021|Burjassot

Casa de Cultura

L’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) es traslladarà, en els pròxims dies, a la Casa de Cultura de la localitat, concretament a un dels despatxos existents en la segona planta de l’edifici del carrer Mariana Pineda. La setmana vinent, l’OMIC ja obrirà en la seua nova ubicació.

Els serveis que ofereix l’OMIC als ciutadans i ciutadanes de Burjassot, en la seua qualitat de consumidors/es, es continuarà oferint de la mateixa manera. Les persones interessades podran contactar amb l’OMIC en telèfon 663 96 09 78 o a través del correu electrònic omic@burjassot.es. Per a establir una cita prèvia presencial caldrà sol·licitar CITA PRÈVIA.

L’horari d’atenció al públic serà els dilluns, dimarts, dijous i divendres de 9 h a 14 h, després de sol·licitar cita prèvia.

En cas d’absència, malaltia, vacances, etc… les reclamacions es poden entregar en el Registre General de l’Ajuntament de Burjassot o bé tramitar-les a través del Servei Territorial de Consum en el c/ Gregorio Gea, 27 de València.