L’OMIC de Burjassot trasllada el seu servei, temporalment, al Servei Territorial de València

20 octubre 2021|Burjassot

omic

L’OMIC de Burjassot (Oficina Municipal d’Atenció al Consumidor) que fins ara prestava servei a la ciutadania a la Casa de Cultura del municipi, deixarà d’atendre cites, tant presencials com telefòniques de manera temporal i fins que es complete el procés administratiu per a la incorporació d’un nou tècnic responsable del servei a Burjassot.

Mentrestant, l’Ajuntament de Burjassot vol informar els ciutadans i ciutadanes que, si el precisen i necessiten informació o assessorament o realitzar reclamacions com a consumidors, poden dirigir-se al Servei Territorial de Comerç i Consum de València. Si la consulta es vol fer presencialment, els usuaris i usuàries hauran de dirigir-se a l’edifici situat al carrer Gregorio Gea, 27 de València, sempre sol·licitant cita prèvia en el telèfon 012 o per via telemàtica en aquest ENLLAÇ. Els usuaris i usuàries també poden optar per enviar les seues sol·licituds per correu postal a través de qualsevol oficina de correus. En aquest cas s’haurà de presentar en sobre obert perquè es puga estampar el segell i la data en l’imprés de sol·licitud i en la còpia.

D’altra banda, també es pot contactar amb el Servei Territorial de Comerç i consum per via telemàtica, si es disposa de certificat electrònic, en aquest ENLLAÇ.

Tota la informació general sobre quina documentació s’ha de presentar, els diferents impresos oficials, així com tots els passos que cal seguir per a la tramitació d’una queixa, reclamació o similar pot consultar-se en aquesta pàgina de procediments de la Generalitat Valenciana.