La pel·lícula ’42 segundos’ clausura la Terrassa d’Estiu a Burjassot

2 setembre 2022|Burjassot

Des de 02/09/2022 fins a 04/09/2022

Cine- 42 segundos

Després de dos estiuencs mesos amb cinema a la fresca a Burjassot, la Terrassa d’Estiu, situada a la Casa de Cultura, tancarà la temporada estival el cap de setmana del 2 al 4 de setembre per a, a partir del pròxim 23 de setembre traslladar la cartellera de tornada al Centre Cultural Tívoli. Però per a acomiadar la programació de la Terrassa d’Estiu, els espectadors i espectadores encara tenen una estrena per davant per a gaudir a l’aire lliure amb la pel·lícula 42 segundos.

En tres sessions a les 22.15 h, el divendres 2, el dissabte 3 i el diumenge 4, les últimes de la Terrassa d’Estiu 2022, arriba a la pantalla gran la nova pel·lícula de Dani de la Orden codirigida amb Álex Murrull, 42 segundos. La cinta, protagonitzada per Jorge Lorente i Álvaro Cervantes, és un drama esportiu centrat en la selecció espanyola de waterpolo i en la seua èpica participació en els Jocs Olímpics de Barcelona 92. La pel·lícula se centra en dos dels seus jugadors més relevants i carismàtics: el capità Manel Estiarte i Pedro García Aguado, dos baluards per a la selecció que, no obstant això, tenien formes molt diferents d’entendre l’esport.

El preu únic de les entrades per a gaudir del cinema a Burjassot és de 4€ i la taquilla, a l’Auditori de la Casa de Cultura, obri aproximadament mitja hora abans de l’inici de cada projecció. D’igual manera, les entrades poden adquirir-se anticipadament en línia, en cinetivoli.es on, a més es pot consultar l’horari de les projeccions i la resta de la programació.