La Penya El Coet obri les inscripcions per a la III Burjadespertà

15 novembre 2018|Burjassot

Des de 10/03/2019 fins a 10/03/2019

Burjadespertà

Els amants de la pólvora tenen una cita el pròxim 10 de març a Burjassot. De la mà de la Penya El Coet, comptant amb la col·laboració de l’Ajuntament de Burjassot, l’entitat burjassotera ha programat la III Burjadespertà i ha obert les seues inscripcions per a totes aquelles persones que desitgen participar.

Per als participants menors de 8 anys i fins als 17, la participació en la III Burjadespertà és gratuïta mentre que per als majors de 18 anys, dependrà de les caixes de tro de bac que es tiren: dues caixes, 16 €, tres caixes, 23€, quatre caixes, 31€ i cinc caixes, 38€. Les inscripcions i pagaments han de realitzar-se en el compte de Caixa Popular ES70-3159-0049-8525-4998-3324 indicant en el concepte la quantitat de caixes i el nom i cognoms de l’inscrit. Davant qualsevol dubte, es pot enviar un correu electrònic a burjadesperta@gmail.com. La data límit d’inscripció i pagament serà el 20 de febrer del 2019

Els participants menors de 8 fins a 17 anys tiraran bombetes, xinets o fallers segons la seua edat. El material utilitzat serà subministrat per la Penya El Coet i s’haurà d’assistir amb la deguda autorització. Així mateix una vegada inscrits i abans de l’esdeveniment els tutors hauran d’emplenar una fulla proporcionada per la Penya per a aquest esdeveniment.

Tots els participants, tant majors com infantils, hauran de ser posseïdors del Certificat emés per Conselleria CRE (Consumidor Reconegut com a Expert) en la modalitat de despertà. Tots aquells que posseïsquen l’acreditació CRE o RGCRE per Junta Central Fallera o una altra associació diferent a la Penya El Coet, hauran d’enviar una còpia del mateix més la inscripció, bé en els llistats aportats pels penyistes en les seues falles, o per mail a burjadesperta@gmail.com. S’acceptaran llistats de Grups CRE en format de Conselleria de Presidència, de la Plataforma CRE.

En la celebració de la Burjadespertà, s’haurà de guardar la distància de seguretat mínima de 10 metres entre els menors i els majors, diferenciant així els dos grups. Tot el material de tro de bac haurà de ser consumit íntegrament en aquest acte i, en cas de sobrar, serà retornat a la pirotècnia, tenint en compte que la fabricació és exclusiva per a aquest acte.

Si a la data d’inscripció no es posseeix el CRE, els interessats seran automàticament inscrits perquè realitzen el curs que organitzarà la Penya el Coet dies abans de la despertà. Una vegada realitzat i amb les proves superades, automàticament podran participar en la Burjadespertà del 10 de març de 2019.

Tots els participants hauran de posseir l’acreditació facilitada per l’organitzador corresponent, en lloc visible, tant per a la recepció del material pirotècnic com per a la identificació de l’esdeveniment, per al seu control.

La Penya El Coet no es fa responsable dels actes dels participants en la despertà que no complisquen la normativa vigent i les recomanacions de l’organització.