La piscina d’estiu de Burjassot manté els seus preus i obrirà dimarts, 18 de juny

17 juny 2019|Burjassot

Piscina-de-verano-2.jpg

Les primeres calors estivals ja estan fent-se notar i, amb elles, les ganes de gaudir de capbussons per a sufocar-los. Perquè les ciutadanes i els ciutadans de Burjassot puguen fer-ho sense necessitat de desplaçar-se, l’Ajuntament, a través de l’àrea d’esports, ja ho té tot preparat per a obrir la piscina d’estiu. Així, tal com han informat des del Consistori, el dimarts 18 de juny, la Piscina d’Estiu obrirà les seues portes romanent oberta fins al 15 de setembre.

Oberta de dimarts a diumenge, la Piscina d’estiu tindrà horari d’11.30 a 19 hores, el mes de juny de manera ininterrompuda, mentre que al juliol i agost, a més d’aqueix horari, els caps de setmana, dissabtes i diumenges, l’obertura i tancament s’ampliarà, sent de 10.30 a 20 hores.

El preu de les entrades, que no han patit variació, és de 2,30€ per a adults, a partir de 15 anys, i l’entrada infantil, de 2 a 14 anys, 1,70€, mateix preu per a les entrades de jubilats i pensionistes, famílies nombroses i persones amb discapacitat superior al 33%. Els bebés i xiquets fins a dos anys no paguen entrada.

També està la possibilitat de poder adquirir bons de 10 o de 20 banys. El bo de 10 d’adults té un preu de 17€, mentre que el mateix bo per a infantils, de 2 a 14 anys, pensionistes i jubilats, famílies nombroses o discapacitats superiors al 33%, costa 12€. Quant als bons de 20 banys, en infantil, pensionista i jubilat, família nombrosa i discapacitats superiors al 33% costen 19€ i el d’adults, 28€. També es pot traure el Passe de Temporada que té un preu de 70€ per a adults i de 60€ per a infantils i els col·lectius anteriorment nomenats,