La Piscina d’Estiu de Burjassot amplia el seu horari els caps de setmana i els dies festius

22 juliol 2015|Burjassot

Després de les peticions dels veïns i usuaris de la Piscina d’Estiu, l’Ajuntament de Burjassot, a través de la Regidoria d’Esports, dirigida per Manuel Pérez Menero, ampliarà l’horari d’aquesta instal·lació municipal els caps de setmana i els dies festius, en benefici dels ciutadans del municipi.

A partir d’aquest cap de setmana, 25 i 26 de juliol, la Piscina d’Estiu obrirà les seues portes de 10:30 a 20 hores de manera ininterrompuda, donant l’oportunitat als seus usuaris de gaudir més, si cap, de la instal·lació per a sufocar les calors estivals.

A més, és de destacar que des de meitat del mes de juliol, la piscina compta amb servei de bar ja que s’està utilitzant la terrassa del bar situat en el propi poliesportiu per a aquesta fi.

El preu de les entrades, que no ha variat pel que fa al passat any, és de 2,30 euros para majors de 15 anys i l’entrada infantil, de 2 a 14 anys, té un preu de 1,70€. Els bebès i xiquets fins a dos anys no paguen entrada, i els adults amb targeta jove o qualsevol altra targeta municipal i adults pensionistes paguen l’entrada al mateix preu que els infantils, 1,70 €.