La plaça del carrer Isaac Peral ja llueix el seu nou mural

17 octubre 2016|Burjassot

Inspirat en el pintor Vincent Van Gogh, el nou mural de la plaça situada en el carrer Isaac Peral ja està acabat. Aquest cap de setmana, els artistes que ho han elaborat, “Napol” y “Ayns” han donat els últims retocs a una creació espectacular que li ha donat color al barri i que els veïns i les veïnes han rebut de manera molt positiva.

Mentre donaven els últims retocs a les seues obres, els artistes rebien el diumenge la visita de l’alcalde de Burjassot, Rafa García, el regidor de Policia i Seguretat Ciutadana, Manuel Pérez Menero i la regidora de Cultura i Joventut, Estefanía Ballesteros, ansiosos per veure el resultat final que, com els tres van assenyalar, ha resultat espectacular.

A més, tant “Napol”com “Ayns” van donar les gràcies a l’alcalde de Burjassot per l’oportunitat de plasmar el seu art i crear el mural; una oportunitat única que no els donen en altres municipis, tal com ells mateixos van assenyalar.

Aquesta acció de millora dels espais públics municipals s’emmarca dins del projecte desenvolupat des de la Regidoria de Serveis Municipals, dirigida per Manuel Lozano. Projecte que, d’una banda, està actuant sobre la qualitat urbana del municipi, millorant la seua estètica i, per l’altre, està donant l’oportunitat als artistes de Burjassot de ser partícips del projecte sent ells mateixos els que, amb les seues creacions d’art urbà, recuperen per al poble espais que actualment estan deteriorats.

Aquest nou mural s’uneix als ja existents en el túnel del Camp del Cigronet, en el túnel baix les vies del metro en el carrer Bétera i en el túnel sota l’autovia CV-35, enfront del Parc La Granja.