La Plaça de l’Ajuntament acull les IX Jornades Animalistes de Burjassot

15 octubre 2019|Burjassot

Des de 27/10/2019 fins a 27/10/2019

Jornadas Animalistas SPAB 2019

Els animals de companyia seran els protagonistes indiscutibles de la jornada del 27 d’octubre a Burjassot. Organitzades per la Societat Protectora d’Animals de Burjassot (SPAB), la Plaça de l’Ajuntament acollirà les IX Jornades Animalistes de Burjassot que donaran començament a les 11 hores. Un esdeveniment que compta amb la col·laboració de la regidoria de Benestar Animal, dirigida per Juan Manuel Hernando Cebriá.

A la citada hora, es donaran per inaugurades les jornades i, a continuació, es donarà pas a la primera exhibició de la jornada, mentre que a les 12.00 hores, tindrà lloc la desfilada d’animals abandonats. Una hora més tard, sobre les 13.00 hores, serà la segona de les exhibicions del dia.

Ja en horari de vesprada, des de les 17.00 hores i fins a les 20.30 hores, se succeiran les exhibicions, l’activitat d’Agility, la desfilada d’animals adoptats i el concurs caní. Per a tancar les IX Jornades Animalistes tindrà lloc el “Xou fènix, Balls amb foc”, a les 20.30 hores.

Des de l’SPAB no solament conviden a participar en aquesta activitat a tot el municipi sinó que, també, animen a les ciutadanes i els ciutadans de Burjassot al fet que adopten a algun dels animals de companyia que desfilaran al llarg de tota la jornada i que necessiten una llar.