La Plaça de l’Ajuntament acull una divertida vesprada de contacontes oberta a tota la ciutadania

27 febrer 2023|Burjassot

Des de 03/03/2023 fins a 03/03/2023

Cuentacuentos Marina, un mar de llegendes 3-02-2023

La programació d’Animació Lectora de les Biblioteques Municipals de Burjassot porta en març, concretament el divendres dia 3, una de les seues activitats a la Plaça de l’Ajuntament: el contacontes infantil Marina, una mar de llegendes, de Mila Fernández, Cia. Disparatario. Un divertit alhora que compromés espectacle en valencià, el qual està inspirat en totes aquelles dones que van trencar barreres per a fer història en el món de la mar.

El contacontes, gratuït i pensat per a tota la família, començarà a les 17.30 h i també s’emmarcarà dins de les activitats per a commemorar el Dia Internacional de les Dones.

Aquesta genial història situarà al públic en el gran concurs de l’any 1950: la volta al món pels cinc oceans. Només els més preparats seran capaços d’arribar a la meta. Hi ha moltes embarcacions, però només una serà la vencedora. És difícil que en un món dominat exclusivament per homes, una dona es faça en la mar, però Marina és diferent… no l’afecten les llegendes, ni li importen les barreres, ella només pensa a complir el seu somni.

Marina, al costat del seu amic Héctor, coneixerà a les sirenes, s’enfrontarà a l’Holandés Errant i lluitarà contra el Kraken, el calamar més gran de la història. Podrà Marina convertir-se en una autèntica llegenda de la mar?…ho descobriran totes les persones que gaudisquen d’aquesta especial vesprada cultural a Burjassot.