La Plaça Ovidi Montllor alberga ‘Trànsit’, un espectacle de dansa familiar

19 abril 2023|Burjassot

Des de 30/04/2023 fins a 30/04/2023

Dissabte que ve 29 d’abril se celebra el Dia Mundial de la Dansa i a Burjassot se celebrarà de l’única i millor manera que es pot fer: dansant. L’àrea de Cultura de l’Ajuntament de Burjassot proposa un espectacle de dansa familiar, Trànsit, que tindrà lloc el diumenge 30 d’abril, a les 12 h, en la Plaça Ovidi Montllor, situada al costat del Centre Social Isaac Peral.

La companyia CocinandoDanza presenta aquesta peça de dansa per a tots els públics amb la qual pretén introduir als més menuts en els coneixements bàsics de l’educació viària. D’una forma lúdica, Trànsit submergeix al públic menut en el codi de les normes i els senyals de circulació, fent un recorregut molt divertit per totes elles.

Així, els xiquets i xiquetes que, amb les seues famílies, acudisquen a gaudir de Trànsit, coneixeran la història de Marga, una xiqueta que desitja convertir-se en una guàrdia urbana exemplar. A través d’uns amics molt especials, Marga coneixerà tot el que necessita saber per a circular pel carrer amb seguretat i d’una manera més sostenible i respectuosa amb el medi ambient. Per a això, Trànsit se serveix del moviment que aporta la dansa i d’una posada en escena molt acolorida i trepidant.

Trànsit, un espectacle que arriba a Burjassot de manera gratuïta, compta amb música original i amb la col·laboració especial de Mastretta i Dani Miquel, la poesia de Marc Granell i les animacions de Paramotions Films. CocinandoDanza és una companyia resident del municipi de Pincanya des de 2019. En Trànsit, la coreografia i la direcció estan a càrrec de Henar Fuentetaja, que també forma part de l’elenc de ballarines i ballarins de la peça al costat de Sandra Belén, Mónica Nemesio, Pablo Moliner i Miguel Tornero.