La Policia de Barri de Burjassot dóna a ciutadans i comerços consells davant les vacances d’estiu

22 juny 2015|Burjassot

En aquests dies, nombroses persones i comerços iniciaran el seu període de vacances, deixant les cases deshabitades i els comerços tancats. Davant aquesta situació i pensant que tant comerciants com veïns puguen gaudir de les seues vacances sense disgustos, la Policia Local de Burjassot, des de la unitat de Policia de Barri, ha iniciat una campanya informativa recordant els passos a tenir en compte perquè els “amics de l’aliè” no accedisquen a habitatges o locals comercials.

En el cas dels habitatges, des de Policia Local s’aconsella els veïns dir que es van a absentar dels seus domicilis només als més propers, als qui deixar una còpia de les claus perquè, de manera periòdica, passen per l’habitatge. Comprovar que les portes i finestres queden completament tancades, les persianes una mica obertes i no deixar les claus baix de cap pelut, test ni dins de bústies.

Pel que fa als establiments i locals comercials, els agents mostren als propietaris la importància de tenir els telèfons dels amos o responsables en cas que es poguera produir qualsevol incident, “ja no solament pels robatoris, fins i tot simplement com a conseqüència d’un fet fortuït com un trencament de canonada”, tal com han assenyalat fonts policials.

Aquesta nova acció de la Policia Local té com a objectiu que els veïns puguen gaudir del seu merescut descans amb tranquil·litat i que la policia vetlarà per la seguretat del seu béns.