La Policia Local continua amb les seues classes d’Educació Vial en els col·legis

17 febrer 2017|Burjassot

La Policia Local de Burjassot continua impartint classes d’Educació Vial en els centres educatius del municipi. Els últims a rebre una sessió han sigut els alumnes de Secundària del col·legi La Nativitat.

En aquesta ocasió, la PLB ha comptat amb la participació, de forma totalment altruista, de diversos treballadors de l’Hospital València al Mar, pertanyents al departament de dany cerebral. Dites treballadores han assistit a la xerrada acompanyats d’un pacient, víctima d’un accident de trànsit la qual va relatar, en primera persona, la seua tràgica experiència a fi de sensibilitzar als joves en matèria de precaució i seguretat vial, tant com a vianants com a futurs conductors. Mostrant imatges de com va quedar el seu vehicle després de l’accident, aquest pacient va compartir amb els joves el que aquest accident va suposar per a ell: diversos mesos en coma, la pèrdua de la seua núvia i un dolorós procés de recuperació.

D’aquesta manera i amb aquest tipus d’experiències, la Policia Local de Burjassot no cella en la seua obstinació de sensibilitzar als més joves en matèria de seguretat i precaució a l’hora de conduir un vehicle o circular correctament per la via, a fi d’evitar accidents que poden canviar radicalment una vida o la vida de les persones que ens envolten.