La Policia Local de Burjassot celebra la seua festivitat

9 novembre 2015|Burjassot

El passat divendres 6 de novembre, la Policia Local de Burjassot va viure un dels dies més emotius per a la seua plantilla en el qual agents i comandaments de la plantilla, al costat d’entitats socials del municipi i col·laboradors de la Policia Local de Burjassot, van rebre un merescut homenatge de mans de l’Ajuntament de Burjassot, a través de la Regidoria de Policia i Seguretat Ciutadana, dirigida per Manuel Pérez Menero.

L’acte de lliurament de condecoracions i reconeixements va començar, a les 13 hores, en el Saló de Plens de l’Ajuntament amb el lliurament de les distincions, en forma de placa, a les persones i entitats que enguany han destacat per la seua col·laboració amb la Policia Local. És el cas de Ramón Carreres Lucas, Fernando García Gamón, l’Agrupació Musical Los Silos, l’Associació Esportiva Burjarunners i l’Agrupació de Voluntaris de Protecció Civil Burjassot. Tots ells han col·laborat de manera activa amb la plantilla de la Policia Local de Burjassot i, per aquest motiu, també se’ls ha volgut reconéixer la seua labor inestimable en aquest dia festiu.

Enguany, les Medalles de la Creu al Mèrit Policial amb distintiu blau per la seua col·laboració permanent amb la Policia Local de Burjassot es van lliurar a José Luis Aliaga Urios, Capità de Iot, Alfredo Pacheco Torralva, Inspector Cap de la Policia Local de Rafelbunyol, Iván Pérez García, Inspector Cap de la Policia Local de Rocafort, Ricardo Soriano Ibáñez, Intendent Principal Cap de la Policia Local de Quart de Poblet, Abelardo Gil Tardío, Intendent General de la Policia Local de València i a José Luis Garau Carmen, Inspector Cap del Cos Nacional de Policia.

En el cas dels agents i comandaments de la Policia Local de Burjassot que van rebre també la citada medalla, en aquest cas, pel seu constant lliurament i dedicació diària en el compliment dels seus deures, són a l’agent María del Mar Jareño Cortijo i a l’Oficial Francisco Javier Gómez Tamarit.