La Policia Local celebra el seu dia amb el lliurament de condecoracions i reconeixements públics

7 novembre 2018|Burjassot

Des de 09/11/2018 fins a 09/11/2018

Fiesta Policía Local

L’antic Mercat Municipal acollirà, aquest divendres 9 de novembre a les 12 hores, la celebració del Dia de la Policia Local. Una jornada festiva per a la plantilla que veurà com els seus agents i comandaments reben diferents condecoracions i reconeixements públics pel treball que realitzen, dia a dia.

Un acte molt emotiu en el qual també es reconeix la gran tasca que les entitats del municipi realitzen en col·laboració amb la Policia Local; tasca que afavoreix la prevenció de possibles delictes i l’acció més immediata a la Policia Local. Enguany, les entitats que rebran una placa per aquesta col·laboració seran l’Agrupació de Falles, la Penya El Coet, la Junta Local contra el Càncer, la Societat Protectora d’Animals (SPAB) i el Centre Social de la Vila del Pilar. Així mateix, també rebrà una placa Laura Sena, delegada de l’edició de l’Horta del Diari Levante-EMV.

D’igual manera, diferents persones no pertanyents al Cos de la Policia Local, rebran la Medalla de la Creu al Mèrit Policial amb distintiu blau per la seua tasca de suport i col·laboració. Es tracta de la magistrada María Isabel Izquierdo Jiménez, del Fiscal de Medi Ambient, Eduardo Olmedo del Carrer; del Tinent Interventor d’Armes de la Guàrdia Civil de València, Antonio Díaz Fernández; del Cap 1r de la Intervenció d’Armes de la Guàrdia Civil de València, Pablo García Sánchez; de Teresa Molina Esquerre, Policia Nacional de l’Oficina de Denúncies i Atenció al Ciutadans de la Comissaria de Burjassot i Vicente Estrems Zaragozá, Cap del Parc de Bombers de Burjassot.

Després d’aquests primers guardons, es farà lliurament de setze felicitacions públiques a agents i comandaments de la Policia Local, que han destacat en diferents actuacions i cinc més a policies de Godella i Rocafort per la seua col·laboració amb la Policia Local de Burjassot.

Una vegada realitzada el lliurament, es procedirà al reconeixement d’un agent per la seua carrera professional i a la imposició de huit Medalles de la Creu al Mèrit Policial a personal de la Policia Local de Burjassot per la seua dedicació diària en el compliment dels seus deures professionals. Seguidament, amb la mateixa Medalla, seran condecorats tres Policies Locals de Burjassot. per la seua ràpida i decidida intervenció en diferents actuacions amb persones que presentaven parada cardio-respiratòria, estabilitzant-les fins a l’arribada dels serveis mèdics.

Finalment, rebran la Medalla de la Creu al Mèrit Policial amb distintiu roig tres Policies Locals que, manifestant gran valor durant la seua intervenció en un incendi, posant fins i tot en risc la seua pròpia vida, van aconseguir rescatar a diverses persones evitant que moriren asfixiades.