La Policia Local de Burjassot comença una campanya informativa de comerç segur davant les dates nadalenques

11 desembre 2014|Burjassot

La Policia Local de Burjassot, amb motiu de les pròximes dates nadalenques, en què les compres augmenten en els comerços, inicia una nova campanya informativa en la qual donarà diferents consells de seguretat als comerciants amb l’objectiu que les compres es desenvolupen sense incidents i que hi haja un comerç segur.

Els agents donaran als titulars dels establiments diferents consells de seguretat per evitar xicotets furts d’objectes de la tenda, “així com objectes personals que estiguen pròxims a la vista dels clients de l’alié”, tal com han assenyalat fonts policials. També se’ls informarà sobre com poder detectar els bitllets falsos a l’hora del cobrament dels productes.

La Policia Local incrementarà també en aquests dies la vigilància en les zones de gran afluència de persones com puguen ser els centres comercials i les artèries principals de comerç, “com són la Carretera de Llíria, o els carrers Jorge Juan, Mendizábal o Lauri Volpi, entre unes altres, per prevenir possibles furts i robatoris amb força tant als compradors com als venedors”, segons les mateixes fonts.

A tot açò s’uneix que des de Policia Local s’incrementaran els controls d’alcoholèmia i drogues, en qualsevol punt de la població, per prevenir accidents per conductors que no es troben en condicions per a la conducció.

Consulta ACÍ les recomanacions

down stream lake tahoe florida outdoor hikes
miranda lambert weight lossStars Wearing Expensive Designer Bags