La Policia Local de Burjassot deté un home davant un presumpte cas de violència de gènere

13 febrer 2015|Burjassot

La Policia Local de Burjassot ha procedit a la detenció d’un home, d’origen espanyol i que atén a les inicials J.C.F, per un presumpte cas de violència de gènere. La detenció ha tingut lloc en els voltants d’un centre escolar del municipi on, pel que sembla, la víctima exerceix les seues tasques laborals.

La víctima d’aquest presumpte cas de violència de gènere va denunciar dilluns passat la seua parella per amenaces de mort contra ella i la seua filla menor d’edat. Una vegada presentada la denúncia en el Jutjat i després de decretar una ordre d’allunyament de la víctima, l’ara detingut va continuar enviant amenaces via telefònica donant-li detalls a la dona sobre el seu dia a dia i fins i tot, mostrant-li l’arma amb el qual compliria les seues amenaces.

Alertats per la denúncia, els agents de la Policia Local van muntar un dispositiu tant en la zona de residència de la víctima com en els voltants del seu lloc de treball, un centre educatiu amb pas de menors, per evitar que el detingut poguera complir les seues amenaces. J.C.F va ser detingut el dimecres en la zona pròxima al lloc de treball de la víctima.