La Policia Local de Burjassot llança una nova edició del curs d’autodefensa per a dones

11 abril 2019|Burjassot

defensa personal mujeres

La Regidoria de Policia i Seguretat Ciutadana, dirigida per Manuel Pérez Menero, des de la Policia Local de Burjassot, ha informat sobre la programació d’una nova edició del seu curs gratuït d’autodefensa per a dones. Després del curs que es va dur a terme durant els mesos de febrer i març, ara arriba una nova edició, mantenint les últimes novetats: el curs es realitzarà els dissabtes i està orientat a dones a partir de 14 anys.

El pròxim curs d’autodefensa tindrà lloc els dies 18 i 25 de maig i 1 i 8 de juny de 10h a 13h. Des de Policia Local informen que queden places lliures per a aquest curs, que és gratuït, i que una vegada més, tindrà lloc en les instal·lacions de la Policia Local de Burjassot (Plaza Gómez Ferrer), en una aula preparada per a tal fi, amb sòl especial i tot el material necessari per al desenvolupament del curs. Les dones que desitgen inscriure’s en el curs d’autodefensa, han de passar-se, en horari de matí i de dilluns a divendres, per la reguarda de la Policia Local.

En el cas de cobrir-se les places d’aquest segon curs de l’any, les interessades quedaran en llista d’espera i seran cridades en el moment en el qual s’òbriguen les inscripcions per a futures edicions.

Les participants en el curs d’autodefensa aprendran nocions bàsiques de defensa personal que els ajudaran a sentir-se més segures, augmentant la seua autoconfiança davant la possibilitat d’enfrontar-se a una situació de risc.