La Policia Local de Burjassot proposa un nou curs gratuït d’autodefensa per a dones i joves des dels 14 anys

1 octubre 2019|Burjassot

defensa personal mujeres

Amb l’inici del nou curs, des de la regidoria de Policia Local i Protecció Civil, dirigida per Juan Manuel Hernando, l’Ajuntament de Burjassot ha programat una nova edició del seu curs gratuït d’autodefensa per a dones i joves que es desenvoluparà entre els mesos d’octubre i novembre.

Concretament, el curs tindrà lloc en les dependències de la Policia Local els dissabtes 19 i 26 d’octubre i 2 i 9 de novembre.

Amb places reduïdes, cal no oblidar que el curs és molt tècnic i que es fa en una aula preparada amb superfície especial i el material necessari per al desenvolupament del curs, aquelles dones i joves que vulguen realitzar-lo poden passar-se, en horari de matí i de dilluns a divendres, per les dependències de la Policia Local per a inscriure’s.

Les participants en els cursos aprendran nocions bàsiques de defensa personal que els ajudaran a sentir-se més segures, augmentant la seua autoconfiança davant la possibilitat d’enfrontar-se a una situació de risc. Aprendran tècniques i habilitats d’acció directa i indirecta que poden protegir-les i salvar-les en el cas que hagen d’aplicar-les.