La Policia Local de Burjassot realitza 214 proves d’alcohol i drogues a conductors

20 juny 2016|Burjassot

La Policia Local de Burjassot, dependent de la Regidoria de Policia Local i Seguretat Ciutadana, dirigida per Manuel Pérez Menero, ha dut a terme en aquests dies una nova campanya de vigilància i control de drogues, en col·laboració amb la Direcció general de trànsit (DGT).

L’objectiu d’aquesta campanya és la prevenció davant possibles accidents pel consum d’alcohol i drogues quan s’està conduint un vehicle. Des de la Policia Local, s’informa els conductors de la necessitat i obligatorietat de no consumir cap tipus de substància o alcohol que puga afectar a la conducció.

Els agents han realitzat, del 6 al 12 de juny, un total de 214 proves, 174 d’alcohol, de les quals 24 han donat positiu, i 40 de drogues, amb positiu de 10 conductors. La Policia Local ha dut a terme les sancions pertinents en cada cas.

El consum d’alcohol i drogues és incompatible amb la conducció de qualsevol tipus de vehicle, ja que no solament pot ocasionar problemes al conductor que les consumeix sinó també a la resta de conductors i vianants, ja que qualsevol distracció pot ser fatídica.

Des de Policia Local recorden l’eslògan, “Si beus, no conduïsques” i, en aquest cas, que tampoc es consumisquen drogues.