La Policia Local de Burjassot realitza més de 300 mostres d’alcohol i drogues en la campanya especial de Nadal

4 gener 2016|Burjassot

La prevenció és fonamental en totes i cadascuna de les accions que desenvolupa la Policia Local de Burjassot, sempre en pro de la seguretat dels ciutadans del municipi. En aquests dies, coincidint amb les dates nadalenques i en col·laboració amb la Direcció general de trànsit (DGT), ha desenvolupat una campanya especial de controls d’alcoholèmies i drogues per a prevenir qualsevol tipus d’accident en el municipi.

En total, de les més de 300 mostres d’alcohol i drogues realitzades per la Policia Local s’ha sancionat a 10 conductors, en el primer dels casos, “sent tres sancionats amb delicte penal i set amb infracció administrativa”, tal com han assenyalat fonts policials. En el cas de les proves per consum de substàncies estupefaents han sigut sancionats 8 conductors.

Aquesta nova campanya preventiva, que reforça les que desenvolupa al llarg de l’any la Policia Local de Burjassot en tot el municipi, té com a objectiu conscienciar als conductors de la importància de no consumir ni alcohol ni drogues quan es vaja a conduir, pensant no solament en la pròpia seguretat sinó també en la de la resta de conductors i dels vianants.