La Policia Local deté a un home en el Campus per un robatori amb violència

6 febrer 2018|Burjassot

PLB Detención Campus

Intentant robar un telèfon mòbil en el despatx d’una professora. Així ha sigut enxampat, in fraganti, un home a Burjassot, concretament en la Facultat d’Enginyeria del Campus del municipi, fet que ha mobilitzat a la Policia Local del municipi, dirigida des de la regidoria de Seguretat Ciutadana i Policia Local per Manuel Pérez Menero, que ha actuat procedint a la detenció del sospitós.

Els fets ocorrien en el citat centre educatiu quan un home era descobert en un despatx per una professora amb la qual es va produir un forceig, convertint-se el furt en robatori amb violència. Després de donar l’avís a la Policia Local de Burjassot, els agents es van personar en el centre on l’home estava sent retingut per un vigilant de seguretat.

La Policia Local va procedir a la detenció de l’home per robatori amb violència i, en escorcollar-ho, van comprovar que havia sostret també la cartera d’un altre professor, amb despatx confrontant al que té la professora que ho va trobar robant. Els agents van informar al detingut dels motius de la seua detenció i dels drets que li assisteixen.