La Policia Local s’adhereix a la campanya de control d’alcoholèmia i drogues de DGT

28 maig 2015|Burjassot

La Policia Local de Burjassot s’adherirà la setmana vinent, de l’1 al 7 de juny, a la campanya de la Direcció General de Trànsit, DGT, per al control i la vigilància d’alcoholèmia i drogues. Des de la Policia Local de Burjassot l’adhesió a aquest tipus de campanyes es realitza de manera habitual, pensant sempre en la seguretat dels conductors i els vianants que circulen pel municipi.

Els controls es duran a terme als conductors de vehicles en diferents horaris i punts de la població amb l’objectiu de garantir la seguretat de la mateixa en els seus diferents barris.

Des de Policia Local recorden que la prevenció d’accidents és un dels seus objectius fonamentals i, per aquest motiu, no vol que els conductors obliden que la causa principal d’aquests és per la ingesta d’alcohol i/o drogues, “com a exemple, de 0,3 a 0,5g/l el risc de patir un accident es multiplica per dos, ja que disminueix no solament l’agudesa mental o visual sinó també la capacitat de judici a l’hora de conduir”, tal com han assenyalat fonts de la Policia Local.