La Policia Nacional celebra la festivitat dels seus patrons, els Sants Àngels Custodis

4 octubre 2017|Burjassot

Policía Nacional 2017

El Saló de Plens de l’Ajuntament de Burjassot va ser l’escenari, dilluns passat 2 d’octubre, de la celebració del Dia de la Policia Nacional, coincidint amb la festivitat dels seus patrons, els Sants Àngels Custodis. Després d’una missa celebrada en l’Ermita de Sant RoC, el Consistori va acollir l’acte d’imposició de condecoracions a Funcionaris pertanyents a la Policia Nacional de la Comissaria de Burjassot-Godella. Després de la lectura de l’Ordre del Ministeri de l’Interior, i en atenció als seus mèrits i a la seua trajectòria professional en el Cos Nacional de Policia, va rebre la Creu al Mèrit Policial, amb distintiu blanc, el policia Enrique Cabo Simó, una condecoració que li va imposar el Cap de la Comissaria de Burjassot-Godella, Alfredo Talavera Zuil. 

A continuació, tant l’alcalde de Burjassot, Rafa García com el Rrgidor de Policia i Acció Ciutadana, Manuel Pérez Menero, van rebre una placa institucional amb la qual la Comissaria de Burjassot-Godella va voler reconèixer la continuada col·laboració que sempre rep per part dels màxims representants de l’Ajuntament i de l’equip de govern, dins de l’àmbit de col·laboració amb aquest cos de seguretat.

Així mateix, la Policia Nacional també va voler reconèixer la labor i col·laboració del Cos de Bombers, que va estar representat pel Cap del Parc de Bombers de Burjassot, Vicente Estrems Zaragozá, així com al Cos de la Policia Local de Meliana, representat pel seu Oficial Cap, José Miguel Alegre García.