La pólvora serà la protagonista del dia 14 d’agost en les festes patronals de Sant Roc

27 juliol 2022|Burjassot

Des de 14/08/2022 fins a 14/08/2022

Rodà infantil

Conforme s’acosta la festivitat de Sant Roque, els actes programats per la Regidoria de Festes, dirigida per Manuel Perez Menero, al costat de la Clavària de Sant Roc 2022, són cada dia més emocionants. La pólvora i la tradició no podien faltar enguany tampoc i, arriben a Burjassot comptant amb la col·laboració de la Penya El Coet del municipi protagonista de la baixada i la rodà infantil i de la gran coetà com a colofó al dia 14 d’agost.

Els actes del dia començaran a les 20.00 hores amb la benedicció de les canyes, que tindrà lloc en l’Ermita de Sant Roc, pas previ per a donar inici a la baixada infantil; baixada que a les 20.30 hores donarà començament pel recorregut habitual fins a arribar a la Plaça de l’Ajuntament on tindrà lloc la rodà infantil. Després d’aquesta, tots els participants es dirigiran a la Parròquia de Sant Miquel.

En la matinada del 14 al 15 d’agost, tindran lloc també les mascletaes nocturnes. A les 00.00 hores, tindrà lloc el primer dels trets en el Camp de Futbol Díaz Pintado i, després d’aquest, sobre les 00.45 hores, es dispararà la segona mascletà en l’Aparcament de les Palmeres.

En finalitzar tots dos trets, la Penya el Coet serà l’encarregada de disparar la tradicional Coetà, en el recinte habilitat al costat del Centre d’Especialitats.