La Protectora d’Animals de Burjassot celebra la seua V Jornada Animalista

18 maig 2015|Burjassot

La Societat Protectora d’Animals de Burjassot (SPAB) ha organitzat la V Jornada Animalista, un esdeveniment amb el qual la Protectora de Burjassot, per cinquè any consecutiu, pretén, d’una banda, donar-se a conéixer i informar la ciutadania de tot el treball voluntari que realitza en favor dels animals i, d’altra banda i com a objectiu principal, aconseguir que aqueixa jornada revertisca després en noves adopcions de gossos i/o gats que la SPAB té a la seua cura.

La V Jornada Animalista organitzada per la SPAB tindrà lloc diumenge que ve 31 de maig, a partir de les 10.30 h, en la Plaça de l’Ajuntament. Com cada any, moltes altres Protectores de diferents municipis es traslladaran a Burjassot per participar en aquesta Jornada. Durant tot el dia, hi haurà tallers, jocs infantils per als més xicotets i punts de venda i rastell amb diferents articles.

Comptant de nou amb la col·laboració de la Policia Local, a les 11.30 h, hi ha programada una exhibició d’URCO, la Unitat Canina de la Policia Local, que tanta expectació desperta sempre en les seues exhibicions. A continuació, sobre les 12.30 h, se celebrarà la primera desfilada de la jornada en el qual seran protagonistes els gossos abandonats que, actualment, estan a càrrec de la SPAB i amb el qual s’espera que els espectadors s’animen a adoptar.

En horari de vesprada, a les 16.30 h, hi haurà una classe d’obediència clàssica, impartida per Maribel Coronado Martí, i a les 17.30 h, tornarà la Policia Local de Burjassot, aquesta vegada amb una exhibició sobre gossos de rescat. A les 18 h, se celebrarà la segona desfilada d’animals sense llar i, a continuació, una altra desfilada. Però en aquesta ocasió, els protagonistes seran els animals que van ser o han sigut feliçment adoptats, els quals desfilaran acompanyats dels seus amos.

A més, com a activitat final d’aquesta intensa jornada, sobre les 20 h, hi haurà un concurs popular en el qual les persones que ho desitgen podran lluir a les seues mascotes per la passarel·la i participar en el concurs.