La Protectora d’Animals de Burjassot celebra Sant Valentí organitzant un nou rastell solidari

9 febrer 2016|Burjassot

L’amor incondicional i el màxim respecte als animals, així com el compromís amb aquells que són abandonats, és la màxima per la qual es mouen totes les persones voluntàries que formen part de la Societat Protectora d’Animals de Burjassot (SPAB). És per açò que han escollit diumenge que ve 14 de febrer, Dia de Sant Valentí, i dia dels enamorats, com a data per a celebrar el seu pròxim rasclet solidari. L’objectiu d’aquests rastells benèfics que la SPAB celebra periòdicament en el municipi és recaptar fons per a poder continuar amb la seua principal labor: cuidar a tots aquells animals abandonats a l’espera que aquests desperten l’interés d’algú que vulga adoptar-los i proporcionar-los una llar.

Així, el pròxim rastell solidari de la SPAB tindrà lloc diumenge que ve 14 de febrer, en la Plaça de l’Ajuntament de Burjassot, a partir de les 10 h. Per a la seua organització, la SPAB compta amb la col·laboració de la regidoria de Sanitat, dirigida per Mª Carmen Hortelano.

Els qui decidisquen invertir una estona del seu matí de diumenge fent un passeig per aquest rastell trobaran, a més de tota la informació sobre els animals que actualment la SPAB té en adopció, nombrosos articles a preus molt econòmics que poden convertir-se en un bon regal per a Sant Valentí. Hi haurà des de llibres, tasses, llibretes, fins a joguets, articles de decoració, bijuteria, etc. En definitiva, una gran varietat d’articles que poden convertir-se en regals per a la persona estimada, per als menuts de la casa, per a un mateix i, el principal, regals l’adquisició dels quals redundarà en el benestar de molts animals que a hui esperen trobar una llar.

La SPAB recorda que l’abandó i la pèrdua de gossos i gats constitueixen el principal problema de benestar dels animals de companyia en el nostre país.