La Protectora d’Animals de Burjassot organitza el seu tradicional rastell solidari nadalenc

16 novembre 2016|Burjassot

Els voluntaris i voluntàries de la Societat Protectora d’Animals de Burjassot (SPAB) han organitzat un altre dels seus periòdics rastells solidaris, en aquest cas, a les portes del Nadal, amb el primordial objectiu de seguir recaptant fons que els permeten cuidar de tots aquells animals que ciutadans irresponsables abandonen en els carrers del municipi. En aquesta ocasió, la “patrulla” de la SPAB tornarà a eixir al carrer, diumenge que ve, 4 de desembre. Mostraren el seu peculiar rastre benèfic, amb toc nadalenc, en la Plaça de l’Ajuntament, des de les 10 h fins a les 20 h. Una vegada més, per a la seua celebració, la SPAB compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Burjassot, des de la Regidoria de Benestar Animal, que dirigeix Olga Camps.

A llarg de tot el dia, els voluntaris i voluntàries de la SPAB s’encarregaran d’oferir informació sobre el treball de la Protectora a tots els ciutadans i ciutadanes que s’acosten per interés. En aquesta taula solidària, també hi haurà informació sobre els animals que, a dia de hui, estan a l’espera d’adopció. D’altra banda, tots els veïns i veïnes de Burjassot podran adquirir el número amb el qual la Protectora d’Animals juga a la Loteria de Nadal, una forma més d’ajudar a la SPAB. El número és capicua, començant i acabant per quatre, i als voluntaris i voluntàries de la SPAB els agrada relacionar aquest número de la sort, amb el número de potes dels peluts. A més les persones que visiten el rastell podran participar en el sorteig de dues cistelles nadalenques, una amb articles per a les persones i una altra específica per a peluts, amb articles i productes per a ells.

Com en tot rastell solidari de la SPAB, també hi haurà, a preus simbòlics, diferents articles de segona mà a la venda, llibres, joguets, roba, papereria….tot el que es venga, anirà íntegre a la cura dels animals abandonats que la SPAB té al seu càrrec, mentre troben una nova llar.