La Protectora d’Animals de Burjassot celebra un nou esdeveniment solidari, “Especial Sant Valentí”

8 febrer 2022|Burjassot

Des de 13/02/2022 fins a 13/02/2022

Bienestar Animal- SPAB 13-02-2022

“Obres són amors i no bones raons”. El refranyer recorda que el vertader amor es demostra amb fets que el demostren i no tant amb paraules efímeres. Agarrant-se a aquesta dita popular, la Societat Protectora d’Animals de Burjassot (SPAB) vol convocar a tots els “amants” de les seues mascotes en particular i del món animal, en general, al nou esdeveniment solidari que ha programat per a diumenge que ve 13 de febrer i que, per estar tan pròxim al dia de l’amor per excel·lència, es pot considerar un esdeveniment “Especial Sant Valentí”.

L’esdeveniment solidari que ha preparat la SPAB en benefici dels animals abandonats i en pro del foment l’adopció, se celebrarà en la Plaça d’Emili Castelar, en horari ininterromput de 10 h a 15 h. Com és habitual en cada cita mensual amb la solidaritat cap als animals, la SPAB muntarà un mercadet solidari en la plaça on els visitants trobaran, en diverses parades, variats articles com ara samarretes, tasses, bosses, llibres o joguets, entre altres coses. Tots els fons que la SPAB obtinga seran destinats a cura dels animals dels quals l’entitat s’està fent càrrec per estar en estat d’abandó.

D’altra banda i com que es tracta d’una cita solidària, els voluntaris i voluntàries de la SPAB estaran molt agraïts de poder recollir tots els articles i productes per a l’alimentació, la higiene i la neteja dels animals amb els quals la ciutadania vulga contribuir, donant-los “in situ”. Els voluntaris de la SPAB sol·liciten que la ciutadania que ho desitge col·labore, preferentment, amb menjar humit i sec per a gats i gossos, transportins i snacks. La SPAB oferirà així mateix als visitants tot tipus d’informació sobre adopcions, cases d’acolliment, apadrinaments o què fer per a convertir-se en soci o sòcia de la SPAB. També seguirà oberta una recollida de signatures perquè s’apliquen les esmenes a la futura Llei de Benestar Animal i Tinença d’Animals.

La SPAB té un telèfon de contacte que és el 655685859, així com una adreça de correu electrònic: protectoraburjassot@gmail.com.