La Protectora d’Animals de Burjassot organitza una nova recollida solidària

25 novembre 2020|Burjassot

Des de 28/11/2020 fins a 28/11/2020

Recogida solidaria SPAB 28-11-2020

La Societat Protectora d’Animals de Burjassot (SPAB) segueix, encara enmig d’una pandèmia amb totes les conseqüències que aquesta ha portat amb si, treballant pel benestar dels animals de Burjassot, sobre tots per aquells que es troben en situació d’abandó. Com que la situació actual impedeix la celebració de mercadets solidaris que conviden a la concentració de persones, els voluntaris i les voluntàries de la SPAB han pogut programar una nova recollida solidària, en col·laboració amb un centre comercial del municipi.

Així, la nova recollida solidària de la SPAB tindrà lloc dissabte que ve 28 de novembre, en el supermercat Masymas (Avinguda del Rajolar, 1), en horari matinal de 10h a 14:30h i també a la vesprada, de 16h a 20:30h. Voluntaris i voluntàries de la SPAB estaran junt a les portes del establiment comercial per a recollir els productes amb els quals col·laboren els ciutadans i ciutadanes de Burjassot, una vegada realitzades les seues compres. Des de la SPAB, es vol posar l’accent que els productes i articles que més necessiten són menjar per a gats i gossos, arena de gats així com qualsevol altre article de neteja i higiene.

Una aportació, per mínima que siga que afegim al nostre carro de la compra, que pot ser algun paquet de pinso, un sac d’arena, desinfectant o articles similars que afegim al nostre carro de la compra, resultarà de gran ajuda per a la protectora d’animals en la seua tasca diària es vetlar pel benestar dels animals més desfavorits” , afigen des de la SPAB.